Cheers to you brengt je favoriete drankjes met de fiets tot aan je voordeur

Cheers to you brengt je favoriete drankjes met de fiets tot aan je voordeur

30 december 2021 1 Door Deugenieten

Plan je een lastminutefeestje? Of heb je zin in een avondje relaxen met een lokaal Brussels biertje in de hand? Met een eenvoudige online klik brengt Cheers to you je favoriete drankjes aan huis, zelfs binnen de twee uur.

Je kent de situatie ongetwijfeld: Vrienden die je een bericht sturen om last minute een avondje bij jou te komen doorbrengen. Of familie die je opbelt om aan te kondigen dat ze even binnenspringen om goeiedag te zeggen. Alarmbellen gaan af want je hebt niks in huis om hen te voorzien van een lekker drankje. Gelukkig komt Cheers to you je ter hulp gefietst.

Cheers to you is een drankleveringsdienst die in het leven werd geroepen door Arnaud Vanderveken en Sebastiaan Van de Voorde met als doel je het leven makkelijker te maken. Wanneer je geen tijd meer hebt om drankjes in huis te halen, een lastminutefeestje wil organiseren of gewoon geen zware flessen of bakken vol drank wil torsen, dan ben je bij Cheers to you aan het juiste adres.

Gemakkelijk en duurzaam

Het leven is al druk genoeg dus kunnen we initiatieven als Cheers to you alleen maar toejuichen. Deze jonge start-up vergroot niet alleen het gemak en comfort van Deugenieten zoals wij, er zijn bovendien nog wel meer voordelen aan het concept. Zo leveren ze je favoriete drankjes tussen 10 uur ’s morgens en acht uur ’s avonds, op het moment dat jou het best past. Wil je je bestelling dezelfde dag nog ontvangen, dan is dat geen probleem. Indien je wenst kunnen ze zelfs binnen de twee uur aan je deur staan. Van service gesproken! En om het helemaal makkelijk te maken kan je, eenmaal de biker zijn verdeelronde begonnen is, in realtime volgen waar hij zich bevindt.

In het aanbod van Cheers to you zitten heel wat soorten dranken, van limonades en fruitsappen over koffie en thee naar alcoholische dranken. Op de website vind je ook heel wat lokale dranken zoals Brusselse bieren en zelfs biosapjes. Bovendien worden de dranken geleverd in gewaarborgde verpakking, in glazen flessen zeg maar. Het leeggoed hou je gewoon bij en wordt voor je meegenomen bij de levering van je volgende bestelling. Zo bespaar je heel wat moeite en heb je geen afval door plastiek verpakkingen.

Dat Cheers to you veel belang hecht aan duurzaamheid bewijzen ze bovendien door samen te werken met Urbike, een co¨öperatie voor fietslogistiek die de producten aan huis bezorgt. Die levering gebeurt met elektrische cargofietsen die makkelijk, snel en vooral milieuvriendelijk zijn. Geen vuiltje aan de lucht dus!

Ambities en uitbreiding

Voorlopig kan je enkel in de 19 gemeenten van Brussel gebruik maken van de service van Cheers to you. Maar Arnaud en Sebastiaan zien het groots. Zo willen ze onder meer het aanbod aan dranken uitbreiden en hun voorraden vergroten. Bovendien streven ze naar flexibelere levertijden. Daarnaast willen ze de service op korte termijn ook uitbreiden naar een aantal grote Belgische steden. Ze hopen dat de inwoners van Antwerpen, Gent en Luik binnenkort ook het gemak en de duurzaamheid van hun ambitieuze project kunnen ontdekken. Wij hopen het alvast met hen, en zoals Deugenieten zeggen: Laat ons daar op drinken. Cheers (to you)!

Wil je ook je favoriete drankjes met een klik op de muis thuis laten bezorgen? Surf dan snel naar de website van Cheers to you.

Lees ook: MSC Cruises lanceert haar zomer 2022 campagne ‘Cruise met een gerust hart’

Volg ons op sociale media of contacteer ons