Vakantiehuizen Center Parcs Erperheide krijgen een complete make-over

Vakantiehuizen Center Parcs Erperheide krijgen een complete make-over

11 oktober 2020 0 Door Deugenieten

Voor de ultieme vakantie-ervaring moet je in Limburg zijn. Wil je coronaveilig genieten van de gastvrijheid van de Limburgers, dan zijn de vernieuwde cottages van Center Parcs Erperheide de ideale uitvalsbasis.

In Limburg valt altjd wel iets te beleven. Zo kan je er heerlijk shoppen, lekker eten en fietsen door het water en de bomen. Maar je kan er ook heerlijk overnachten in de natuur. Daar zorgen de vernieuwde vakantiehuisjes in Center Parcs Erperheide voor.

Geïnspireerd door de omgeving

Nadat eerder al Park Zandvoort en De Eemhof in Nederland onder handen genomen werden hebben nu ook de cottages van Center Parcs Erperheide een complete make-over gekregen. Net als bij de vernieuwingen in de andere parken laat Center Parcs zich bij de restyling in Erperheide inspireren door de omgeving. Erperheide ligt midden in de bossen, waar je met de kids heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dat betekent dus dat er veel natuur, natuurlijke materialen en groene tinten terug te vinden zijn in de huisjes. 

In de Comfort cottage bijvoorbeeld werd het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je weer meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief, zoals zachte kussens en een vloerkleed. 

Nieuw: Dieren in het bos cottage

Wie de kinderen wil verrassen met een echt bijzonder vakantiehuis moet een van de nieuwe Dieren in het bos cottages boeken. In elke kamer van de nieuwe cottages ontdek je een nieuw dierenthema. De woonkamer is het domein van bosvogels en in de slaapkamer vind je de nachtdieren terug. In de vernieuwde badkamer douche je te midden van vrolijke kikkers en andere amfibieën. De kinderkamer, of moeten we zeggen het berenhol, die heeft een geheime doorgang naar de speelkamer!

Paradijs voor kinderen en waterratten

Center Parcs Erperheide is een waar paradijs voor gezinnen met kleine kinderen. Zo verrast het BALUBA indoor speelparadijs met zijn klimrekken, glijbanen, trampolines en andere toestellen waarvan kids helemaal door het dolle raken. Er is ook een echte kinderboerderij met konijnen, geiten en andere dieren die graag geaaid worden. De kinderen kunnen er zelfs op een pony rijden.

In de Aqua Mundo van Erperheide snorkel je het ene moment rond tussen de exotische vissen van een verzonken vissersdorp

Maar Erperheide dat is ook : muurklimmen, bowlen, boogschieten, deelnemen aan een leuke workshop of gewoon relaxen in de wellnessfaciliteiten. Kortom de ultieme vakantie-ervaring!

Center Parcs – Kerstoffer

Boek je verblijf in de kerstvakantie en geniet  van een 4 persoons cottage tijdens 3 nachten voor de vanafprijs van slechts €299.

Voor aankomsten in de Kerstvakantie. Actie geldig van 13/10 t/m 02/11.

Zin om samen te genieten van het knisperende haardvuur in een van de vernieuwde cottages? Surf dan snel naar centerparcs.be.

Lees ook: Met de fiets op ontdekking door Limburg

 

Volg ons op sociale media of contacteer ons