Bezoek de beste kerstmarkten met VIVA  Cruises

Bezoek de beste kerstmarkten met VIVA Cruises

15 september 2020 0 Door Deugenieten

Nog een paar maanden en dan kunnen we weer gezellig rondwandelen en de sfeer opsnuiven op één van de vele kerstmarkten. De Duitse kerstmarkten worden al jaren beschouwd als de beste ter wereld. Een riviercruise op de Rijn is dan ook de uitgelezen kans om ze te bezoeken!

Na maanden van inactiviteit was VIVA Cruises een van de eerste riviercruisebedrijven die haar activiteiten hervatte. Tijdens de zomer bood de rederij voor het eerst riviercruises aan vanuit Frankfurt. De metropool is dankzij zijn centrale ligging gemakkelijk bereikbaar per auto, bus en trein. De korte trips op de Main vanuit Frankfurt waren dan ook erg populair bij de klanten van VIVA Cruises.

Om aan de grote vraag te voldoen, biedt VIVA Cruises nieuwe afvaarten aan aan boord van de MS Robert Burns. In december zal het schip wintercruises op de Rijn varen.

De route

De korte reizen beginnen op 28 november 2020 met een cruise over de Main van Frankfurt via Wertheim, Miltenberg naar Würzburg en terug naar Frankfurt. Hier starten ook de vierdaagse cruises richting de Rijn, met onder meer stops in Mannheim en Speyer. Beide korte tochten kunnen ook gecombineerd worden tot een negendaagse riviercruise.

Dankzij het nieuwe hygiëneconcept dat zorgt voor een maximale bezetting van 70 procent van de gastencapaciteit, bieden de reizen een ontspannen cruise met een hoge veiligheidsfactor.

Het schip

De MS Robert Burns is gebouwd in 2018 en beschikt over een modern, licht interieur, ruime tweepersoonshutten en vier suites met balkon. Op alle korte trips geniet je van het VIVA All-Inclusive concept en de attente service van de bemanning. Dit is inclusief volpension gedurende de hele dag, drankjes van hoge kwaliteit, fooien en een minibar in de cabine.

Foodies zullen tijdens de trips genieten van de heerlijke à la carte menu’s in het gourmet restaurant. De scheepsbistro is ook opgenomen in het VIVA All-Inclusive concept en fungeert als alternatief voor het hoofdrestaurant. De korte trip over de Rijn aan boord van MS Robert Burns is ook te boeken voor kerst en oudjaar. Tijdens deze afvaarten kan je een feestelijke sfeer aan boord en een speciaal menu voor de feestdagen en oudejaarsavond verwachten.

Naast de afvaarten aan boord van MS Robert Burns kan je samen met VIVA Cruises de gezellige wintersfeer opsnuiven aan boord van MS Inspire, MS Treasures, MS Swiss Ruby en MS VIVA Tiara. Zo kan je in Düsseldorf bijvoorbeeld inschepen aan boord van MS Inspire voor een vijfdaagse riviercruise naar Koblenz, Boppard, Rüdesheim, Königswinter en Bonn.

De riviercruises zijn te boeken vanaf 450 euro per persoon in een tweepersoonshut.

VIVA Cruises biedt je ultraflexibiliteit met volledige betaling van de reis en gratis annulering tot 20 dagen voor vertrek. De toeslag voor individuele reizigers is slechts tien procent. Ga voor meer details en boekingen naar viva-cruises.com of je favoriete reisagent.

Volg ons op sociale media of contacteer ons