Beleef de ultieme romantische getaway op zee

Beleef de ultieme romantische getaway op zee

12 februari 2020 0 Door Deugenieten

Waarom zou je je druk maken over Valentijnsdag als je het hele jaar door de romantiek kan cruisen? De liefde herontdekken op prachtige bestemmingen zoals Hawaii, het Panamakanaal, Azië, de Baltische Zee of het Caribisch gebied. Norwegian Cruise Line zet graag alle zeilen bij om de ultieme romantische getaway te verzorgen.

Love is in the air…

Love is in the air, en nergens voel je dat beter dan tijdens een cruise. Daarnaast is een cruise natuurlijk een ontspannen manier om te reizen: je hoeft maar één keer je spullen uit te pakken en reist vaak ’s nachts reist zodat je overdag genoeg tijd hebt om de prachtige bestemmingen te ontdekken. Of je blijft ’s ochtends gewoon wat langer in bed liggen – misschien zelfs met ontbijt op bed – of geniet’s avonds van een romantisch diner voor twee bij restaurant Le Bistro. Daarna is er nog genoeg tijd voor een drankje in een van de bars en een musical zoals The Choir of Man of Kinky Boots.

Ben je helemaal tot over je oren verliefd, ga dan voor dat beetje extra met het Romance pakket. Een boeket rode rozen, champagne en met chocolade bedekte aardbeien staan jullie dan op te wachten in de kamer. Of vier je huwelijksreis of jubileum met de herbevestiging van de geloften, uitgevoerd door één van de officiers.

Wij zetten alvast een aantal van de meest romantische cruises op een rijtje.

Hawaii

De stranden, de watervallen, de sprookjesachtige jungle: de romantische sfeer is niet moeilijk te vinden op deze beroemde eilandengroep. Ontdek de mooiste plekken onder de zon of neem een kijkje onder het wateroppervlak in Kahului. Knijp er met z’n tweeën tussenuit voor een dag klimmen op Big Island, Oahu, Kauai of Maui. Haal bij een lokaal marktje een hapje en drankje voor op de top en picknick terwijl je geniet van het uitzicht. Tijdens de Hawaii cruises overnacht je elke avond op het schip in de poort van Maui, Kaua’i en Oahu, zodat je overdag samen al het moois op de eilanden kan ontdekken.

Panamakanaal

Samen varen door één van de bekendste kanalen ter wereld op een cruiseschip is een onvergetelijke ervaring. Maar een Panama cruise met NCL in dit gebied staat garant voor nog veel meer bijzondere ervaringen.

Afhankelijk van de duur van de cruise breng je bijvoorbeeld een bezoek aan Great Stirrup Cay, het privé-eiland van NCL in de Bahama’s. Hier staan meer dan 38 prachtige, gloednieuwe villa’s die met hun tropische en comfortabele uitstraling de perfecte romantische setting creëren. De grotere villa’s op het eiland hebben zelfs een whirlpool in de master bedroom.

Ook de Mexicaanse bestemmingen ademen romantiek. Hoe kan het ook anders wanneer de tv-serie The Love Boat in Puerto Vallarta is opgenomen? Niet alleen zijn hier prachtige zandstranden te vinden, ook de stad zelf is om verliefd op te worden.

Caribisch gebied

Beleef de romantiek zoals in de films op de Caribische eilanden. Magische plekken zoals Roatán en de Bahama’s bieden de kans om niet alleen van elkaar, maar ook van de fascinerende geschiedenis van deze welbewogen eilanden te genieten. Ontdek ook Oranjestad, de hoofdstad van Aruba. Loop hand in hand langs de felgekleurde gebouwen en geniet van echte Caribische lekkernijen in één van de vele cafés en bars. Het toppunt van romantiek beleef je hier tijdens de helikoptervlucht die je de zonsondergang laat beleven op een totaal unieke manier.

Baltische zee

Voor wie de romantiek iets dichter bij huis wil beleven bieden de cruises naar de Baltische zee, met bezoeken aan steden zoals Tallinn, St. Petersburg en Kopenhagen, meer dan genoeg bijzondere plekken om de liefde (weer) op te laten bloeien. Bewandel de twee kilometer lange stadsmuur in Tallinn, de vele parken van de stad en strijk daarna neer in één van de vele bar om op de liefde te proosten en de indrukken van de dag te laten bezinken. In St. Petersburg ontdek je samen de meest imposante gebouwen van Rusland, zoals het Winterpaleis of de Izaäkkathedraal. Misschien ligt zelfs een voorstelling van het befaamde Russische ballet wel in het verschiet.

Zin om de drukte van het dagelijks leven te vervangen door zonsondergangen op zee en je partner te verrassen met een romantische cruise, surf dan als de weerwind naar ncl.com. Boek je tussen 14 februari en 17 februari een cruise, dan verrast NCL je bovendien met aardbeien gedoopt in chocola en een fles wijn.

Volg ons op sociale media of contacteer ons