De 4 beste cocktails om thuis weg te dromen van tropische vakantiebestemmingen

De 4 beste cocktails om thuis weg te dromen van tropische vakantiebestemmingen

9 juni 2020 4 Door Deugenieten

Een verfrissende cocktail in je hand en genieten van de tropische zon terwijl je cruiseschip naar je volgende droombestemming vaart. Dat is deugenieten! Maar wist je dat je ook thuis kan genieten van je favoriete cruise cocktails? Wij tonen je hoe je een Smoked Peach Margarita, Wiki Rum Punch, Rasberry Guava Mojito en Rebellious Fish binnen een handomdraai op tafel tovert.

Er is niets zo verfrissend als een heerlijke cocktail terwijl je ligt te genieten op het pooldeck van een cruiseschip. Aan boord worden de cocktails vakkundig gemaakt door een gezellige barman of barvrouw. Momenteel is inschepen op één van de 17 schepen van Norwegian Cruise Line helaas niet mogelijk. Daarom stellen we je alvast vier heerlijke cocktails voor die je gemakkelijk zelf thuis kan maken. Cheers!

Smoked Peach Margarita

Een cruise langs de Mexicaanse kust met Norwegian Bliss staat volledig in het teken van plezier en avontuur: kajakken, ziplinen, duiken, relaxen en cocktails drinken op het strand. Een van de meest iconische drankjes langs de Mexicaanse kust is de Margarita.

Elke slok van NCL’s zoete Smoked Peach Margarita neemt je mee naar de prachtige witte stranden en de helderblauwe zee met een fijn zomers briesje van de Mexicaanse kust. In onderstaande video leer je hoe je zelf een Smoked Peach Margarita maakt. Zin om extra uit te pakken? Maak dan ook NCL’s Guacamole van restaurant Los Lobos. Chef Christian Pratsch laat je hier stap voor stap zien hoe je de lekkerste guacamole maakt.

Wiki Rum Punch

Aloha! Prachtige watervallen, actieve vulkanen, zwarte, groene en witte zeestranden, historische locaties en de ongerepte natuur van Hawaii. Je kan het allemaal ontdekken tijdens een zevendaagse cruise met Pride of America. Het Amerikaanse cruiseschip vaart van en naar Honolulu met overnachtingen op zowel Maui als Kauai. NCL’s Wiki Rum Punch brengt je alvast in de stemming. In onderstaande video leer je hoe je de perfecte Wii Rum Punch maakt.

Rasberry Guava Mojito

Snorkelen tussen de zeeschildpadden, varen op een catamaran, de geologische wonderen van de Crystal Caves ontdekken, of roze zandkastelen bouwen op Horseshoe Bay Beach. Het zijn maar een paar van de hoogtepunten tijdens een cruise met Norwegian Encore naar Bermuda. Om alvast in de stemming te komen voor deze onvergetelijke cruise, zet je je favoriete summer vibes playlist op, leun je achterover en geniet je van een Rasberry Guava Mojito. Het is één van de meest favoriete cocktails aan boord en hier zie je hoe je de cocktail zelf thuis maakt.

Rebellious Fish

Norwegian Cruise Line breekt als innovator al meer dan 53 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. Bij NCL krijg je met het Freestyle Cruising Concept namelijk de vrijheid en flexibiliteit om jouw ideale vakantie vorm te geven. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner of entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. NCL’s signature cocktail, Rebellious Fish, is de ideale cocktail bij het uitstippelen van je perfecte cruisevakantie .

Fun fact: op het tapijt in de gangen van de cabins zie je kleine visjes die allemaal dezelfde kant op zwemmen, behalve één vis. Rebels!

In onderstaande video ontdek je hoe je de fruitige en tropische Rebellious Fish cocktail maakt.

Welke cocktail brengt jou in de stemming voor je volgende avontuur? Laat het ons weten in de comments.

Volg ons op sociale media of contacteer ons