10 chefs gaan culinaire uitdaging aan in tweede seizoen van ‘Klaar in 20 Minuten’

10 chefs gaan culinaire uitdaging aan in tweede seizoen van ‘Klaar in 20 Minuten’

5 september 2021 0 Door Deugenieten

Na een succesvol eerste seizoen van ‘Klaar in 20 minuten’ daagt njam! haar chefs opnieuw uit om een snel, makkelijk én lekker gerecht op tafel te toveren.

Lekkerbekken en keukenprinsen en -prinsessen kunnen weer Deugenieten van 35 nieuwe afleveringen van ‘Klaar in 20 minuten‘. Tijdens de uitzending legt gastheer Jef de njam!-chefs het vuur aan de schenen. De chefs krijgen de opdracht om in 20 minuten een haalbaar en heerlijk gerecht te bereiden met maximum zeven ingrediënten. Wat op het eerste gezicht een makkelijke opdracht lijkt, zorgt toch soms voor enige stress bij de chefs. De opnames worden integraal uitgezonden zonder knip- en plakwerk. Dus als er iets misloopt zal de kijker er getuige van zijn. De mysterieuze gastheer Jef houdt met een culinaire babbel een oogje in het zeil dat alle recepten thuis makkelijk na te maken zijn en stelt vragen aan de chefs waar nodig. Op deze manier zijn de recepten ideaal voor drukke dagen of wanneer de goesting om lang in de keuken te staan ontbreekt.

In het nieuwe seizoen van ‘Klaar in 20 minuten’ nodigt Jef maar liefst 10 topchefs uit in zijn keuken: Jeroen De Pauw, Anne-Sophie Breysem, Bart Desmidt, Steffi Vertriest, Michiel van der Eerde, Lore Moerman, Peppe Giacomazza, Wim Ballieu, Bert Meewis en Jelle Beeckman.

Het boek

Wie niet kan wachten om zelf aan de slag te gaan kan alvast inspiratie vinden in het gelijknamige boek. Het boek ‘Klaar in 20 minuten‘ ligt momenteel in de boekhandel en hanteert hetzelfde principe: snel, makkelijk en lekker! Het boek bevat 100 heerlijke recepten die je eenvoudig thuis kan maken in 20 minuten en met maximum 7 ingrediënten per gerecht. ‘Klaar in 20 minuten’ is een boek boordevol inspiratie en tips om van een doordeweekse maaltijd een smulfestijn te maken.

Seizoen 2 van ‘Klaar in 20 minuten’ is vanaf 6 september van maandag tot en met donderdag te zien op njam!. Elke aflevering wordt uitgezonden om 17u30, 20u40 en 23u00. Meteen zin gekregen in lekker makkelijk te bereiden gerechten? Je kan het boek ‘Klaar in 20 minuten’ in minder dan 20 minuten hier online bestellen.

Lees ook: Gault&Millau bundelt culinaire trekpleisters van Knokke-Heist in unieke gids

Volg ons op sociale media of contacteer ons